AĞRI / PATNOS - Süphan Ortaokulu

Mrt

Kazanımları ve senaryoları görmek için dersin ismine tıklayınız.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal şairi Mehmet Akif ERSOY’u sevgi, rahmet ve minnetle anıyoruz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2.SINAV KAZANIMLARI

Kas

Çocuklarımıza iyiliği, doğruluğu, milli ve manevi değerlerimizi, iyi bir vatandaş olmayı öğreten; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Ekm

Patnos'ta düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Koşusunda okulumuz tüm kategorilerde 1. Olmuştur.

Kas

Türkiye'nin güzel geleceğinin imzalarını atan tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

"Resim, kelimeleri olmayan bir şiirdir."

- Horace

"Resimlerle dolu bir oda, düşüncelerle dolu bir odadır."

- Joshua Reynolds

Ara

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN" projesi kapsamında okulumuza kütüphane yapıldı.